+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

Den 20. mai deltok DARCBLUE AG ved EMEA Project Partner Forum på Microsoft kontoret i Schiphol Amsterdam. Arrangementet var i regi av Microsoft for partnere innenfor Project Portfolio Management (PPM) i Vest-Europa.
Dagen ga partnerne som jobber med Microsoft Project en mulighet til å møtes, dele erfaringer med hverandre samt få nyheter fra Microsoft.

Sajan Parihar, Product Manager for Project and Visio teamet hos Microsoft, delte noen grunnleggende ideer og visjoner for PPM i 2015 og i fremtiden. Per-Olof Schroeder som er ansvarlig for Microsoft Office Division i Vest-Europa, presenterte Microsofts forventninger til det totale markedet i EMEA.

Det var mye fokus på Microsofts skytjenester – cloud og Project Online. Deltakere presenterte suksesshistorier og kundecase, og det ble diskutert til hvilken grad markedet er i ferd med å ta i bruk skytjenester i ulike deler av Europa. 

Takk til Microsoft som organisert det hele, og takk til de ulike partnerne, som deltok på dette arrangementet. Dagen var inspirerende og det er bra å se at Microsofts løsninger for prosjektplanlegging og porteføljestyring, både on-premise og i skyen blir godt mottatt i hele Europa.