+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

Fordeler med skytjenester er at du som bruker kan nå dine data og programmer enten du er på kontoret, hjemme, på hytta eller på reise. Du trenger heller ikke leie eller ha personer i din bedrift med tung IT kompetanse for å vedlikeholde disse systemene. Dette gjøres av din leverandør av sky-tjenestene.

Fordelene med Sky-tjenester, er at du lett kan komme i gang og at det kreves veldig lit av deg. DARCBLUE har satt opp en enkel prosess hvor vi kan hjelpe deg i 5 steg fra kontakt til prosjektstart.

1. Ta kontakt med oss i Darcblue og bestill en online demonstrasjon

Ta kontakt med oss i Darcblue og bestill en online demonstrasjon dette kan du gjøre gjennom vår skjema på vår hemsida >> eller ta kontakt på telefon 22 14 60 00. Velg mellom at delta på ett webinar eller booke en-til-en online møte med en av våre konsulenter.

j

2. Online demo/diskusjon

Darcblue gjennomfør en halvtimes online demo/diskusjon, og viser frem Project Online. Du kan stille spørsmål og se hvordan prosjekt online kan hjelpe prosjektarbeidet i din virksomhet. Dette er helt kostnadsfritt og er via Lync/Skype for business.  

n

3. Følge opp demoen

Etter cirka 3-7 virkedager, vil vi kontakte dere via telefon for å følge opp demoen. Vi går gjennom spørsmål (hvis det er noen) og gir avklaring på om dette er noe ni ønsker å gå videre med.

4. Videre i prosessen

Hvis bedriften hvil gå videre i prosessen, henter DARCBLUE prisene på lisenser og de tjenester som du trenger, og sende dere et tilbud.

5. Tilbud

5. Er tilbudet OK, setter vi i gang med ett oppstartsmøte!