+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

Project Server 2013 ble lansert i januar 2013 og har nå vært tilgjengelig i over et år. Det er mange selskaper som fortsatt benytter tidligere versjoner av Microsoft Project. Kanskje skyldes dette at man ikke kjenner til fordelene ved den nye versjonen eller er usikker på hvordan en oppgradering kan gjennomføres. Noen vurderer også om det er på tide å ta i bruk skytjenester. Vår påstand er at det nå er på tide å oppgradere til Project 2013. Vi i DARCBLUE anbefaler alle å oppgradere til nye versjoner, enten det er Project Online eller Project Server 2013. Hvis man ønsker å beholde systemene på egne servere så er det også mange fordeler å hente ut av samspillet mellom SharePoint 2013 og Project Server 2013.

Vi har kunder som har oppgradert allerede, og disse kundene opplever plattformen som stabil og god. Anbefalingen gjelder enten du i dag benytter Project Server 2007 eller Project Server 2010. Microsoft har avsluttet sin forlengede kundestøtte for Project Server 2003 den 8. april i år. For de som eventuelt har 2003-versjonen vil vi anbefale å gjennomføre flytting til nyere versjoner så snart som mulig.

Nye versjoner av programvare gir ofte stor gevinst til bedriften med tanke på effektivitet, ytelse og generelle forbedringer. Det er nå også aktuelt å vurdere å ta i bruk Project Online som er den skybaserte versjonen og som gir tilgang til nesten alle prosjekt og porteføljestyringsfunksjoner over Internett.

Vi har nå tilbud på konsulentstøtte i forbindelse med oppgradering til Project Server 2013 eller flytting til Project Online. For mer informasjon se Oppgradering >>