+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

DARCBLUE AG har fornyet sin kompetanse Silver innen Project and Portfolio Management (PPM) i Microsoft Partner Network. «Dette er et viktig ledd i vår videre satsning på å hjelpe våre kunder med gode løsninger for prosjekt- og prosjektporteføljestyring» sier Erlend Ødegård som er daglig leder i DARCBLUE AG.

Konsulentene våre har i forbindelse med fornyelsen tatt de seneste sertifiseringene av 2013 versjonen av Project-porteføljen som dekker Project Professional, Project Server og Project Online. Vi har i det siste utført flere implementasjoner og oppgraderinger til Project Server 2013 og SharePoint Server 2013 for våre kunder.

For å sikre en vellykket oppgradering til Project 2013 har vi sett at det er viktig å vurdere både dagens situasjon og ikke minst kartlegge fremtidige behov. Behov må identifiseres og forankres, organisasjonens struktur må sees over, og en strategi for oppgradering av eventuelle tilpasninger må legges.

DARCBLUE AG kan levere et komplett konsept for gjennomføring av oppgradering fra Project Sever 2010 til 2013. Om ønskelig utfører vi alt arbeidet som kreves fra start til slutt, og vil være der som en støtte for deg som kunde. Vi kan også hjelpe til med vurdering om Project Online kan være et relevant alternativ.