Microsoft annonserer at alle Office 365-abonnenter vil få ubegrenset lagringsplass på selskapets skylagringstjeneste OneDrive -uten ekstra kostnad.

Microsoft har kontinuerlig investert i OneDrive (tidligere SkyDrive) og ubegrenset lagring har vært et tema en stund. Microsoft økte lagringskapasiteten for sine student- og privatkunder til 1 TB for tre måneder siden, mens forretningskundene fikk like stor kapasitet allerede i april. I 2015 vil OneDrive for forretningskunder få muligheten til ubegrenset lagring.

 «Mens ubegrenset lagringsplass er en viktig milepæl for OneDrive vil vi tror at den sanne verdien av skylagring bare realiseres når det er tett integrert med verktøy som folk bruker for å kommunisere, skape og samarbeide, både personlig og profesjonelt. Det er derfor ubegrenset lagringsplass er bare en liten del av vår bredere løfte, om å levere en enkelt opplevelse på tvers av arbeidet og livet som hjelper folk synke, dele og samarbeide med alle filene som er viktige for dem», skrev Chris Jones, sjefen for OneDrive og SharePoint i Microsoft på selskapets blogg.

Office 365 for Business kan bestilles fra oss her >>