+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

Guidance

Guidance er for DARCBLUE tjenester som hjelper våre kunder til tryggere å gjennomføre store endringer. Vi har tjenester som støtter opp prosjekter operasjonelt, og som gjør prosjektledere, deltakere og interessenter tryggere og mer effektive i sitt arbeid.
Gjennom vår Project Center of Excellence (Project CoE) i Oslo kan vi tilby en rekke tjenester og ikke minst god kompetanse som vi håper kan gi nytte til dine prosjekter.

Prosjektkontor
Et prosjektkontor eller Project Management Office (PMO) kan være et godt verktøy for å forbedre gjennomføringen av prosjekter i en organisasjon. Et prosjektkontor kan være så enkelt som en rolle i et stort prosjekt eller en egen avdeling i en stor organisasjon. Vi kan hjelpe til med å etablere, forbedre eller til og med drifte det prosjektkontoret som dere har behov for. For et prosjektkontor kan vi hjelpe til med å få på plass all infrastruktur som et prosjekt trenger i form av støtteverktøy og teknologi.

Rapportering
God rapportering er essensielt for god styring på prosjekter. Vi tilpasser om ønskelig rapportering til kundens eller prosjektets spesifikke behov. Dette kan være enkle rapporter om timeforbruk eller dashboards med nøkkeltall og KPI er for store utviklingsprogram.

Opplæring
Vi kan også tilby tilpasset opplæring i bruk av prosjektstyringsverktøy gjennom arbeidsgrupper og en-til-en coaching. Ta gjerne kontakt for å lære mer om våre tjenester.

I tjenesteområdet Guidance inngår blant annet Project Monitoring and Governance, Turnaround Management og PM Coaching. Les mer om våre IT management tjenester på http://www.darcblue.com

Kontakt Oss

Project CoE bloggen

Project CoE bloggen av DARCBLUE er en blogg med nyheter, informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse, for å inspirere og bistå prosjektledere, ledere med ansvar for prosjektporteføljer og alle som jobber med prosjekter.