+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

Excellence

Excellence er for DARCBLUE et løfte om å levere høy kvalitet innenfor våre tjenester som støtter opp under prosjektarbeid.
Verktøy for prosjektplanlegging, rapportering, styring og gjennomføring av prosjekter er det viktigste tjenesteområdet for DARCBLUE i Oslo. God kompetanse på Microsoft sine løsninger som Project Server, Project Professional og Project Online ligger til grunn.

Vårt Project Center of Excellence (Project CoE) er etablert for å hjelpe våre kunder med alt av infrastruktur og støtteverktøy som prosjektene trenger. Les mer om være løsninger basert på Microsoft Project her: Project >>.
Gjennom våre Project Infrastructure Services hjelper vi til med alt fra installasjon, til oppgradering, drift og opplæring i verktøyene du trenger for å støtte din prosjektorganisasjon.

Installasjon og konfigurering
Vi tilbyr konsulenter med god kompetanse på å planlegge, iverksette og gjennomføre profesjonell utrulling av IT-løsninger. Project CoE har konsulenter som er sertifiserte for installering og konfigurering av

Project Server >>.

Oppgradering
Nye versjoner av programvare gir ofte stor gevinst til bedriften med tanke på effektivitet, ytelse og generelle forbedringer. Vi tilbyr migrering fra ett miljø til et annet, eller oppgradering av programvare til nyeste versjon.

Utvikling og tilpasninger
Om det finnes mangler eller ønsker om forbedringer og utvidet funksjonalitet, har vi muligheten til å videreutvikle eller tilpasse gjeldende system slik at det støtter opp om bedriftens ønsker, krav eller mål.

I Excellence inngår også Project Management Services og Project Infrastructure Services. Les mer om våre IT management tjenester på http://www.darcblue.com

Kontakt Oss

Project CoE bloggen

Project CoE bloggen av DARCBLUE er en blogg med nyheter, informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse, for å inspirere og bistå prosjektledere, ledere med ansvar for prosjektporteføljer og alle som jobber med prosjekter.