+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

Tjenester

Hovedfokuset for våre konsulenttjenester i Norge er rettet mot veiledning og oppfølging av prosjekt- og porteføljestyring samt bruk av teknologi og verktøy for å støtte opp under prosjektledelse, deltakere og interessenter.

Prosjektarbeid er en arbeidsform som setter krav til god organisering, oppfølging og styring av arbeidet. Vårt Project Center of Excellence (CoE) tilbyr støtte og supporttjenester til prosjekter. Vi leverer tjenester og verktøy for å gjøre prosjektledere, prosjektdeltakere og andre interessenter så effektive som mulig. Vi hjelper til med implementasjon av løsningene som vi tilbyr men også med rene støttetjenester til prosjektet som hjelp til rapportering og prosjektkontor (PMO).

Slik kan du kjøpe Project Online raskt og enkelt med hjelp av DARCBLUE

Fordeler med skytjenester er at du som bruker kan nå dine data og programmer enten du er på kontoret, hjemme, på hytta eller på reise. Du trenger heller ikke leie eller ha personer i din bedrift med tung IT kompetanse for å vedlikeholde disse systemene. Dette gjøres av din leverandør av skytjenester.

Fordelene med skytjenester, er at du lett kan komme i gang og at det kreves veldig lite av deg. DARCBLUE har satt opp en enkel prosess hvor vi kan hjelpe deg i 5 steg fra kontakt til prosjektstart.

1.Ta kontakt med oss i DARCBLUE og bestill en online demonstrasjon

jTa kontakt med oss i DARCBLUE og bestill en online demonstrasjon – dette kan du gjøre gjennom vårt skjema, som du finner her>> eller ta kontakt på telefon 22 14 60 00. Velg mellom at delta på ett webinar eller booke en-til-en online møte med en av våre konsulenter

2. Darcblue gjennomfør en halvtimes online demo/diskusjon - kostnadsfritt!

Picture12DARCBLUE gjennomfør en halvtimes online demo/diskusjon, og viser frem Project Online. Du kan stille spørsmål og se hvordan Project Online kan hjelpe prosjektarbeidet i din virksomhet. Dette er helt kostnadsfritt og er via Lync/Skype for business.

3. Følge opp demoen

Etter cirka 3-7 virkedager, vil vi kontakte dere via telefon for å følge opp demoen. Vi går gjennom spørsmål (hvis det er noen) og gir avklaring på om dette er noe ni ønsker å gå videre med.

4. Sende tilbud

Hvis bedriften hvil gå videre i prosessen, henter DARCBLUE prisene på lisenser og de tjenester som du trenger, og sende dere et tilbud.

5. Akseptere tilbud

Er tilbudet OK, setter vi i gang med ett oppstartsmøte.

DARCBLUE AG tilbyr også tjenester innenfor ledelse og hjelp til operasjonelle forbedringer og løsninger i IT funksjonen i større bedrifter. For mer informasjon om våre tjenester innenfor IT management, besøk gjerne våre internasjonale sider på www.darcblue.com.

Project CoE bloggen

Project CoE bloggen av DARCBLUE er en blogg med nyheter, informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse, for å inspirere og bistå prosjektledere, ledere med ansvar for prosjektporteføljer og alle som jobber med prosjekter.