+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

– En sky-basert løsning for PPM
Microsoft Project Online er en fleksibel nettbasert løsning for prosjektporteføljestyring (PPM) og daglig prosjektarbeid. Project Online leveres som en del av Office 365.
Onlineversjonen av Project Server er designet for å la prosjektledere og beslutningstakere fokusere på ønsket dag til dag prosjektledelse, ressursforvaltning og porteføljestyringsoppgaver. Prosjektteamene kan enkelt opprette, tildele, og oppdatere data og samarbeide fra nesten hvor som helst på nesten hvilken som helst enhet.
Funksjonaliteten for porteføljestyring hjelper deg å velge de riktige prosjektene med dine forretningsmessige mål, administrere teamets arbeidsmengde, spore tid brukt på prosjekter og få innsikt gjennom kraftige Business Intelligence verktøy.
Microsoft Project Online er fullt integrert med den nye SharePoint 2013, og tilbyr alle SharePoints fordeler, blant annet en ren brukeropplevelse, enkle administrasjonsfunksjoner og en personlig visning av alle SharePoint og Outlook-oppgaver på ett sted.
Denne nye skybaserte løsningen tilbyr mange av de samme funksjonene og fordelene som den lokalt installerte Project Server 2013 (On Premise). Gjennom å bruke Project Online fremfor Project Server fjerner du byrden av daglige IT-oppgaver, som for eksempel systemvedlikehold og vedlikehold av databasen.
De selskapene som har et begrenset IT-budsjetter, sikkerhet bekymringer, bør vurdere følgende fordeler i Project Online: Ledere, porteføljeforvaltere, prosjektledere, teammedlemmer vil kunne få tilgang til systemet fra hvor som helst forutsatt at det finnes en internettforbindelse. Project Online kan nås fra flere nettlesere og flere plattformer og du trenger ikke å bekymre deg for teknisk vedlikehold Prosjektene i Project Online kan også åpnes i Project Professional eller Project Pro for Office 365 for avansert prosjektplanlegging og rapportering.
DARCBLUE kan bidra med:
Rådgivning rundt valg av strategi for eventuell bruk av skytjenester/Cloud og Project Online.
Forme et business case spesielt for din bedrift, og vurdere fordeler og ulemper for å se hvilke løsninger som vil passe dine behov.
Gjennomføre et Proof Of Concept (POC).
Hjelpe til med tilpasning og konfigurering av PPM-løsningens ulike krav.
Opplæring i bruk av de nye verktøyene gjennom workshops eller en-til-en coaching.
Konsulenter med god kompetanse, praktisk erfaring og sertifiseringer på Microsoft Project.
Klar for att oppleve Project Online nå?
Du kan oppleve potensialet i Project Online selv. DARCBLUE AG kan tilby en demonstrasjon og en gratis prøveperiode av Project Online. For å komme i gang send en e-mail til info@darcblue.noProject Online prøve, så kontakter vi deg med videre informasjon.