+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

Karriere

Vi har store planer! Hva med deg?

Leter du etter nye perspektiver? Vil du ikke la tilfeldigheter styre din profesjonelle utvikling? Hittil har du vært målrettet og vellykket – men du ønsker fortsatt noe mer?
Kan du tenke deg en langsiktig karriere innenfor prosjektledelse? Hvis du kan tenke deg å være med på å bygge DARCBLUE AG i Oslo til å bli et Project Center of Excellence, så ønsker vi å snakke med deg. Vi leter etter mennesker som er villige til å stadig utvikle både sine profesjonelle- og personlige ferdigheter.

En god akademisk bakgrunn, internasjonal erfaring, entusiasme, lagånd og evne til å ta ansvar er ferdigheter som karakteriserer våre ansatte. Kontroll og styring av IT-prosjekter, utvikling av IT-strategi i henhold til kundens forretningsstrategi og design av en hensiktsmessig og passende IT-arkitektur utgjør en stor intellektuell utfordring som krever erfaring, omfattende kompetanse med et gjennomgående godt overblikk for å lykkes.

Vi arbeider tett opp mot toppledelsen og våre kunders høyt kvalifiserte eksperter. Hver og en av oss skal kunne bidra til bedriftens og deres prosjekters suksess med vår kunnskap og vårt brennende engasjement. Vi utvikler din karriere og støtter deg opp både profesjonelt og personlig.

Karriereveien vi kan tilby er ikke bare en presentasjon av trinn i et karrierehierarki; konsulent først, så senior konsulent, leder osv. Karrieren din betyr faktisk mer for oss. Din karriere er en utfordring som du kan forme, og det vil hjelpe deg med å holde deg engasjert. Din profesjonelle utvikling blir fremskyndet ved hjelp av gode jobbforhold, spesielt i et partnerskap preget av respekt og rettferdighet. Vi leter etter eksepsjonelle mennesker.

Når kan vi ønske deg velkommen i vårt team?

Kontakt Oss

Project CoE bloggen

Project CoE bloggen av DARCBLUE er en blogg med nyheter, informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse, for å inspirere og bistå prosjektledere, ledere med ansvar for prosjektporteføljer og alle som jobber med prosjekter.