+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

Office 365


Office 365 består i hovedsak av 5 online-tjenester – Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online, Office Professional Plus og Office Web Apps. Disse tjenestene åpner for bedre samarbeid og kommunikasjon (videokonferanse, e-post og kalendere), opprettelse av interne og eksterne web-områder, fildeling og tilgang fra nær sagt alle typer enheter. Med Office 365 kan en bedrift opprette eller migrere hele eller deler av intranettet over i skyen, som igjen reduserer driftskostnader og vedlikehold.

Kom i gang på bare et par minutter, og sett opp nye brukere med en gang. Ingen opplæring kreves så lenge brukerne er kjent med standard Office-programvare. Som Microsoft Cloud Partner kan vi i DARCBLUE AG hjelpe deg med å komme i gang. Ta kontakt dersom du ønsker en demo eller mer informasjon.

 

Kontakt Oss

Project CoE bloggen

Project CoE bloggen av DARCBLUE er en blogg med nyheter, informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse, for å inspirere og bistå prosjektledere, ledere med ansvar for prosjektporteføljer og alle som jobber med prosjekter.