+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

Nå introduseres en helt ny opplevelse i Office 365 for norske brukere: Office 365 Planner.
Office 365 Planner vil gjøre det enklere for team å produsere enkle planer, organisere og fordele oppgaver, sette tidsfrister og holde hverandre oppdatert med visuelle Dashboards og epost-varslinger. Planner kan brukes til å markedsføre en hendelse, brainstorming av nye produktideer, følge et skoleprosjekt, forberede for et kundebesøk, eller bare organisere teamet ditt mer effektivt. Planner blir sett på som Microsofts svar på skybaserte samhandlingsverktøyet Trello.
Hver ny plan opprettet i Planner vil automatisk skape en ny Office 365 gruppe. Tilsvarende vil hver eksisterende 365 gruppe tildeles en egen tilhørende plan.
Men det er noen ting som er unike for Planner, inkludert integrasjon med andre Office-produkter. Vedlagte Office-dokumenter kan redigeres raskt, online eller offline, for eksempel. Det er også integrasjon med OneNote – så hvert plan har egen notatbok.


En av de mest verdifulle aspekter av Planner er at det hjelper teamene organisere sitt arbeid visuelt. Hvert team har en egen visuell Dashboard og innenfor hver Dashboard, finnes arbeidselement eller oppgaven representert ved et bilde/kort som har forfallsdatoer, vedlegg, kategorier og samtaler knyttet til den. Teammedlemmer mottar en e-postvarsling når de er tildelt et nytt kort/bilde eller lagts til i en samtale.


Som medlem av Office 365 suite, er Planner integrert med andre Office 365-tjenester slik at alle samtaler i Planner er tilgjengelig i Outlook 2016, Outlook på nettet og Outlook Grupper Mobile Apps.

Microsoft Planner blir en del av prosjekt og porteføljestyringen (PPM) i Office 365. Planner er for «lettvekts» planlegging og vil samspille med Project Online som gir full støtte for prosjekt og porteføljestyring i Office 365.

Planner er allerede tilgjengelig for Office 365 First Release kunder. Ta kontakt om dere ønsker til å koble inn produktet i eksisterende Office 365-løsning.