+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

Tidligere i år ble Office 2016 for Mac lansert, og Microsoft har nå startet utrullingen av programvarepakken Office 2016 for Windows. Denne utrullingen inkluderer også ny versjon av Microsoft Project.

Betaversjonen av Office 2016 har vært tilgjengelig i flere måneder allerede, og over én million brukere har lastet ned og brukt pakken. Den nye versjonen er touch-optimalisert og spekket med nye funksjoner for eksempel samarbeidsfunksjonen i Word, hvor flere brukere kan redigere et dokument samtidig via skyen, eller at i Excel ha muligheten til å konvertere håndskrift til ligninger og formler, hvilket kan øke produktiviteten til Office-brukerne.

Visio og Project har også blitt oppdatert. Med Visio 2016, kan kundene komme raskt i gang med diagram gjennom at bruke start diagrammer og kontekstuelle tips.

Med Project 2016, kan kundene effektivisere ressurs prosesser, bruke sømløs dokumentasjon av alle ressursgodkjenninger hvilket gjør avtaler mellom team og prosjektledere mye mer pålitelige enn før. Det skaper grunnlag for virkelig gjennomsiktig ressursforvaltning på tvers av alle interessenter – også for linjeledere. Ved å gjøre det, er det ikke behov for ekstra verktøy for ressursstyringsformål lenger.

Evnen til å visualisere fremdriften i et prosjekt langs en tidsakse var allerede inkludert i Project 2013 i form av tidslinjen funksjonen. Et nytt tillegg for 2016-versjonen av Project klienten er muligheten til å administrere flere tidsakser for et prosjekt, og vise dem som barer som ligger oppå hverandre. For eksempel kan den øverste linjen representerer hele prosjektet mens en bar nedenfor gir ytterligere detaljer om en spesifikk delprosjekt. På denne måten er det mulig å skille mellom de ulike fasene av et prosjekt uten å miste av syne det samlede prosjektet på grunn av den ekstra mengden detaljer.

Les mer her >> https://blogs.office.com/2015/09/10/admins-get-ready-for-office-2016-rollout-begins-september-22/

 

*Bildet viser bruk av multi timeline for en prosjektplan som følger prosjektveiviseren.