+ 47 22 14 60 00 info@darcblue.no

Nesten 30 prosent av alle bedrifter med minst ti ansatte kjøper nett-tjenester i skyen. Kravene til IT som arbeidsverktøy i bedriften blir stadig større. Brukerne ønsker å kunne jobbe fleksibelt, og forventer tilgang til bedriftens filer, e-post og programmer uavhengig av tid, sted og enhet. 

De fleste som kjøper skytjenester benytter skyen til å lagre filer og til bruk av e-post, skriver Computerworld på deres hjemmeside. Hele 54 prosent av bedriftene som kjøper skytjenester lagrer databaser i skyen.

 Nesten halvparten av bedriftene med minst 100 ansatte kjøper en eller flere tjenester fra skyen. Til sammenlikning kjøper 25 prosent av bedriftene med 10 – 19 ansatte slike tjenester. Hele syv av ti bedrifter innenfor informasjon og kommunikasjon kjøper en eller flere tjenester fra skyen, og er dermed den næringen som er av de flittigeste brukerne av tjenestene.

 
Er det på tide for din bedrift å ta steget ut i skyen?  
DARCBLUE AG er forhandler av skytjenester. Skytjenester er kostnadsbesparende og reduserer ofte behovet for ekstern konsulenthjelp og support. Les mer om skytjenestene vi tilbyr her: Skytjenester.